Алумина топлотен „Фенкојлер“ термо радијатор – ТЕРМОГЕН

Алумина топлотен „Фенкојлер“ термо радијатор
– Заштеда на дрва
– Над 30% повеќе топлина во вашиот дом
– топлината која ја исфрлате во оџакот останува во радијаторот

Должина 1000мм
Ширина 250мм
Отвор Ф120
Електро мотор од 20w

28832345_10155667498973423_886687839_n

28829029_10155667499003423_1097657223_n

28928152_10155667498963423_688209885_o

28927922_10155667498938423_1579758931_o

28810574_10155667498898423_1942705206_o

28879870_10155667498873423_1107863618_o