УСЛУГИ

Производи

Производство на сите видови лимени производи

Железарија

Железарија

Градежна Лимарија

Сите видови на градежна лимарија

ЛИМ И ЛИМЕНИ ПРОИЗВОДИ

28829201_10155667498983423_2084787862_n

Алумина топлотен „Фенкојлер“ термо радијатор – ТЕРМОГЕН

Алумина топлотен „Фенкојлер“ термо радијатор – Заштеда на дрва – Над 30% повеќе топлина во вашиот дом – топлината која ја исфрлате во оџакот останува во радијаторот Должина 1000мм Ширина […]

28059060_1665567256844005_4357519615928619135_n

Пластични канти за вода комплет со решетки од 12 и 7 литри

Пластични канти за вода комплет со решетки од 12 и 7 литри  

proizvodi1

Сите видови на ќумци/бории и производи од лим

csm_Dachrinnenperfektion_a311c6b8c3

Олуци

Олуци

37158_159362904094580_427376_n

Ќерамида и трапез лим

Ќерамида и трапез лим

p1

Панел

Панел

Сите

ЗА НАС

0
Години традиција
0
Квалитетни производи
0
Задоволни клиенти
0
Изработени објекти

Вештини

Изработка на сите видови производи од лим, градежна лимарија, железарија
Лимени производи:
Ќумци:
Градежна лимарија:
Железарија:
Доверба и квалитет:

За нас

Октомври 1984: Обновување на покривот од Градскиот Саат во Прилеп
Петре Т.